Paasontbijt & Paasbuffet

Paasontbijt

Op eerste paasdag serveren wij van 9:00 tot 11:00 een compleet Paasontbijt. De aanvang van het ontbijt, is tussen 9:00 en 9:30, de eindtijd is 11:00 uur. 

Wat kunt u verwachten?

Een rijk gevulde etagère met verse broodjes, luxe beleg, gekookt eitje, paasstol, roomboter croissant, danish pastry, smoothiebowl, brownies & blondies.

Het ontbijt is inclusief een glaasje jus d’orange en een kopje koffie of thee naar keuze. Voor de kinderen is het ontbijt inclusief een glaasje jus d’orange of appelsap.

Het ontbijt is niet onbeperkt. Liever onbeperkt? Bekijk dan ook ons Paasbuffet!

Prijzen
€17,50 per persoon
Kinderen t/m 10 jaar: €12,50 per persoon

Bij het maken van een reservering, vragen wij een aanbetaling van €10,- per persoon. Uiteraard verrekenen wij uw aanbetaling bij het afrekenen op eerste Paasdag. Bij annulering binnen 24 uur, kunt u helaas niet meer uw aanbetaling terug ontvangen.

Paasbuffet

Op eerste paasdag kunt u komen genieten van een onbeperkt Paasbuffet. De aanvang van het buffet, is tussen 12:00 en 12:30, de eindtijd is 15:00 uur. 

Wat kunt u verwachten?
U wordt ontvangen met een glas prosecco en amuse. Daarna kunt u genieten van een onbeperkt warm en koud buffet, met soep, salade, verse broodjes, boerenlandbrood, warm en koud luxe beleg, gekookte eitjes, scrambled eggs, paasstol, roomboter croissant, vers fruit, pancakes, danish pastry & smoothiebowl.

Het paasbuffet is inclusief koffie, cappuccino, espresso, thee,  jus d’orange, appelsap en limonade.

Prijzen
€37,50 per persoon
Kinderen t/m 10 jaar: €10,- pp

Bij het maken van een reservering, vragen wij een aanbetaling van €15,- per persoon. Uiteraard verrekenen wij uw aanbetaling bij het afrekenen op eerste Paasdag. Bij annulering binnen 24 uur, kunt u helaas niet meer uw aanbetaling terug ontvangen.

Copyright © 2022 Brownies&downieS Haarlem