Brownies&downieS Haarlem is door de ligging in het centrum van Haarlem een perfecte ontmoetingsplek en goed bereikbaar.

Gelegen in Gouden Straat de Schagchelstraat kijken wij uit op De Grote of St. Bavokerk, aan de Grote Markt in Haarlem.

Ik kom op de fiets
Bezoek je de stad of Brownies&downieS op de (bak)fiets? Onze straat is erg vol… Je kunt je fiets parkeren op de Gedempte Oude Gracht of één van de fietsparkeergarages in het centrum. Parkeer je fiets niet voor andere winkeliers, dit vinden wij niet prettig voor onze buren en collega’s.
Fietsparkeergarages in de buurt kunt u vinden op www.haarlembereikbaar.com

Ik kom met de auto
Brownies&downieS ligt tussen twee grote parkeergarages in. Wij adviseren Parkeergarage de Kamp. Parkeergarage de Kamp ligt op de grens van het centrum en daarom goed bereikbaar. Het is vanaf deze parkeergarage ongeveer 3 tot 5 minuten lopen naar Brownies&downieS over de Gedempte Oude Gracht.

Het alternatief is Parkeergarage de Appelaar. Deze ondergrondse parkeergarage is centraal gelegen onder het centrum.

Ik ben mindervalide
Wij helpen je zo veel mogelijk, maar gezien onze monumentale locatie hebben wij ook wat beperkingen. Zo is bij onze entree een kleine trap, lastig dus met een rolstoel. Gelukkig bied onze rolstoelplank uitkomst, waarop entree in rolstoel dus mogelijk is. Helaas beschikken wij niet over een MIVA-toilet.

Wij bieden verdere faciliteiten zoals een leesloep, braille menukaart en diverse leesbrillen. Hulphonden zijn uiteraard welkom bij ons. 

Nog vragen over de toegankelijkheid? Wij beantwoorden ze graag!

 

Copyright © 2024 Brownies&downieS Haarlem