Ontspannen genieten is het belangrijkste onderdeel van onze High Tea. Gun jezelf de tijd om te genieten van de hapjes en onbeperkte kopjes thee. 

Er wordt gestart met een klein kopje soep en canapé. Vervolgens zal er een ronde hartige en zoete hapjes worden geserveerd. Tussendoor kunt u genieten van onze verfrissende smoothy en onbeperkt verse thee van Puritea.

De kosten voor een High Tea zijn €25,- per persoon.

Helaas komt het steeds vaker voor dat reserveringen op het laatste moment worden afgezegd, of niet komen (no show). 

Bij het maken van een reservering, vragen wij een aanbetaling van €5,- per persoon. Uiteraard verrekenen wij uw aanbetaling bij het afrekenen op de dag van uw reservering. Bij annulering binnen 24 uur, kunt u helaas niet meer uw aanbetaling terug ontvangen.

 

Reserveren High Tea
Om alles zo ontspannen mogelijk te laten verlopen, vragen wij u vooraf te reserveren.

Puritea is een Nederlandse importeur van exclusieve theesoorten uit Sri Lanka en voorziet alle Brownies&downieS vestigingen van de lekkerste thee smaken.

Puritea brengt je dichter bij de theestruik door de pure, natuurlijke en uitmuntende losse theesoorten van Sri Lanka naar Nederland te halen. Het productieproces vindt volledig plaats op Sri Lanka, wat ten goede komt aan de lokale economie. Het resultaat? Eerlijke en lekkere thee, een breed assortiment aan melanges en prachtig ontworpen, milieuvriendelijke verpakkingen.

Naast de liefde voor thee, delen Brownies&downieS en Puritea ook nog een gezamenlijk doel: mensen met een beperking mee laten doen in de samenleving. Puritea zet zich namelijk in voor Stichting Carelanka, een stichting die projecten in Sri Lanka ondersteunt waarin mensen met een beperking de hoofdrol spelen.

Copyright © 2024 Brownies&downieS Haarlem