Crowdfunding is gestart!

Written by

In de zomer van 2016 willen wij de deuren van Brownies & downieS Haarlem openen. Brownies & downieS is een lunchroom, waar jongvolwassenen met een verstandelijke beperking kunnen werken en leren. Op deze manier kunnen zij participeren in de maatschappij.

In onze lunchroom gaan wij voor onze gasten een kwalitatieve en ambachtelijke goede lunch serveren. Hierbij beleef je een unieke ervaring. Om dit waar te kunnen maken, hebben we een bedrag nodig van minimaal €40.000,-. Dit bedrag gaan wij bij elkaar halen door middel van crowdfunders, misschien dus wel door jou!

Het bedrag, dat opgehaald wordt vanuit de crowdfunding, zal gebruikt worden voor een keuken en ventilatiesysteem. Bij het inrichten van de keuken wordt rekening gehouden met ons personeel; er komt een duidelijke scheiding tussen de warme- en koude-keuken. Elke werknemer kan op deze manier in de keuken werken, op z’n eigen niveau. Het doel van Brownies & downieS Haarlem is om al het personeel optimaal te kunnen laten ontwikkelen binnen het horecavak; iedereen op zijn eigen niveau en met zijn eigen doelen.

Via deze link kom je op de projectpagina van Brownies & downieS Haarlem. Wanneer je je registreert, kun je kiezen uit verschillende keuzebuttons. Als je de keuze hebt gemaakt druk je op de button en de rest volgt vanzelf. De financiële hulp van jouw als vriend is belangrijk, maar ook als ambassadeur. Jij kan zien wat wij met onze lunchroom willen en gaan bereiken. Je ziet de daadwerkelijke resultaten!

Alle informatie over Brownies & downieS Haarlem staat beschreven op onze projectpagina, mocht je hierna nog vragen hebben horen wij die graag via haarlem@browniesanddownies.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.